Wat klanten zeggen

Ik heb Roald ingehuurd om een coachingstraject te realiseren. Zijn werkwijze is vernieuwend en inspirerend. Dit doet hij door bewezen coachingsmethodieken toe te passen in zijn eigen stijl, welke erg goed past bij zijn eigen echtheid en creativiteit. Roald weet gemakkelijk de juiste sfeer en omstandigheden te creëren en de trainee zo tot de kern te laten komen, waardoor coaching effectief, zinvol en leerzaam is. Aanrader!
Recruiter

Ik ben zeer tevreden over het traject, het heeft mij weer op het goede spoor gezet.
Teamleider

Ondanks dat ik vaker met deze belemmering aan de slag ben geweest, is het weer een frisse nieuwe invalshoek, waardoor je er toch weer anders over gaat denken. Maar vooral je gevoel erbij verandert. Ik heb toch iets los kunnen laten.
Zelfstandig ondernemer

Het coachingstraject bij Bureau Rook heeft mij geweldig geholpen en ik raad het iedereen aan die zichzelf wil ontwikkelen. Je doen en laten wordt gespiegeld, je krijgt inzicht in hoe het evenwicht is tussen je ‘denken, doen en voelen’  of hoe je dat evenwicht kan herstellen. Doordat de gesprekken buiten plaatsvinden bijvoorbeeld tijdens het wandelen, is er een relaxte sfeer. Deze combinatie zorgt ervoor dat je in korte tijd jezelf beter leert kennen en je daardoor (weer) kan zijn wie je bent.
Verpleegkundige

Roald geeft je het gevoel jou oprecht te willen helpen. Niet alleen beroepsmatig, maar vooral als mens. Hij houdt je in “zijn kantoor” (een prachtige mooie bosrijke omgeving) een spiegel voor, je leert je eigenschappen, normen en waarden kennen. Waarom loopt het niet zoals je graag wilt? Door gerichte vragen, beeldspraak en praktisch voorbeelden laat hij jezelf het antwoord geven.
Engineer

Roald geeft je een helder inzicht in jezelf, kijkt samen met jou en voor jou naar je kwaliteiten. Heeft een duidelijke aanpak en helpt je verder waar jij stil blijft staan. Op een prettige manier leert hij je hoe je het evenwicht tussen gevoel en verstand bewaart. Een aanrader!
Grafisch vormgever

Werken met Roald geeft altijd een boost energie en inspiratie! Hij is erg betrokken, pro-actief en weet de vraag van mij perfect om te zetten in beelden en vormgeving. Hij kijkt onder water en snapt de diepere laag achter de vraag, zodat ik als opdrachtgever een Aha-Erlebnis krijg: Dat is wat ik bedoel! Ik kan Roald dus van harte aanbevelen, als mens, vormgever en coach en vooral als een combinatie van die drie!!!!
Coach en trainer

Roald is een persoon die zowel als art director en als coach je duidelijk inzicht geeft in zaken. Structuur en overzicht is zijn basic, een man die jou je eigen ambities laat ontdekken en ze goed naar voren brengt. Oftewel als je inzicht wilt krijgen in jezelf en je eigen kunnen, krijg je bij Roald de juiste brandstof!
Grafisch ontwerper

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief