Bureau Rook ontvlamt de merkidentiteit en de meerwaarde van een product of dienst naar een sterke positionering, krachtige brand designs en onderscheidende visuele communicatie. In combinatie met de juiste middelen wordt jouw doelgroep geactiveerd en aangezet tot actie.

Sterk merk traject®

Om dit te bereiken heeft Bureau Rook het sterk merk traject® ontwikkeld. Een bijzondere en onderscheidende manier om tot inspirerende brand designs en krachtige communicatieconcepten te komen. Het sterk merk traject® bestaat uit 3 stappen.


Stap 1: Merkvuur

In gesprek over je merk

In een gesprek bij het kampvuur gaan we op zoek naar het vuur van je merk. Wat is je verhaal en wat zijn de kernwaarden? Wie is jouw doelgroep en wat maakt jouw merk, bedrijf, dienst of product nou echt onderscheidend? Wat is de why, how en what?


Stap 2: Ontvlammen

Aan de slag met je merk

In deze fase gaat Bureau Rook met de besproken brandstof aan de slag om jouw merk of boodschap concreet te ontvlammen. Dit is de design- en conceptfase van je logo, positionerings slogan, beeldconcept of communicatieconcept.


Stap 3: Branden

Uitrollen van je merk

Nu gaan we de ontworpen visuele identiteit doorvertalen naar de desgewenste middelen. Hierbij moet je denken aan correspondentiemiddelen, website, social headers etc. De complete branding van je merk wordt aangewakkerd.

Klantreis

Een belangrijk onderdeel in het sterk merk traject® van Bureau Rook is de onderzoeksfase. Hier gaan we bijvoorbeeld aan de hand van de klantreis kijken waar jouw echte toegevoegde waarde ligt voor jouw doelgroep. Welk probleem heeft de klant en wat is de gewenste oplossing. Welke stappen doorloopt jouw klant in dit proces waarbij jij van betekenis kunt zijn om toe te werken naar de oplossing die jij hebt. Zo kun je nog scherper positioneren en je aanbod opdelen en aanbieden op meerderde contactmomenten. Het vertrouwen groeit hierdoor waardoor je nog aantrekkelijker wordt.

"Werken met Roald geeft altijd een boost energie en inspiratie! Hij is erg betrokken, pro-actief en weet de vraag van mij perfect om te zetten in beelden en vormgeving. Hij kijkt 'onder water' en snapt de diepere laag achter de vraag, zodat ik als opdrachtgever een Aha-Erlebnis krijg: Dat is wat ik bedoel!"

Organisatiecoach en trainer bij Windesheim Leven Lang Ontwikkelen

Sterk merk

Een brandingtraject van Bureau Rook zorgt voor een ijzersterke positionering, een aantrekkelijke en authentieke visuele identiteit en de kennis hoe jij jouw doelgroep aantrekt en zo met de juiste klanten in contact komt.

Merken van waarde hebben een eigen persoonlijkheid waarmee ze zich onderscheiden van de ander.

Ik wil mijn merk laten ontvlammen!

Waar rook is, is vuur

Adres

Clarenberglaan 7
8325 CE Vollenhove

Contact

06-11 081 520
roald@bureaurook.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 63929430
 BTW NL002165264B94