Een teamsessie van Rook Teamvuur heeft als doel om de onderlinge samenwerking te verbeteren en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen.

Ontvlam de samenwerking in je team

Door (outdoor)teamopdrachten wordt op een actieve manier aanspraak gemaakt op het groepsgevoel. Een ideaal middel om met borging mensen in beweging te krijgen, dingen te bespreken, communicatie en samenwerking te verbeteren.

Hoe werken we?

Aan de hand van een oriënterend gesprek bespreken we het doel van de teamsessie en bepalen we waar we het accent op gaan leggen. Een sessie van Rook Teamvuur heeft altijd een kop(voorbereiding), romp(sessie zelf) en een staart(nabespreking)

Ervaar het!

Een teamsessie van Rook Teamvuur is altijd een combinatie tussen theorie en ervaringsleren. Door een concrete ervaring onthouden we 90% van wat we doen. De teamactiviteit staat dan ook centraal en wordt gebruikt als middel om te reflecteren en het gesprek aan te gaan met het team.

Teambuilding of teamtraining?

Een sessie waarin teambuilding centraal staat heeft als doel om het groepsgevoel te versterken en te verstevigen. Training heeft als doel om een specifieke vaardigheden van het team te verbeteren. Bijvoorbeeld communiceren. In de praktijk is het vaak een combinatie van beide.

Locatie

De teamsessies vinden o.a. plaats op het inspirerende landgoed Oldenhof bij Vollenhove. Op het terrein van dit landgoed ligt Schenkerij De Oldenhof. Een prachtige locatie die wordt beheerd door de Familie Jongman.

“Uitdagende sessie op een superlocatie met duidelijke, authentieke instructie en effectieve feedback.”

Specitieke thema's

Een sessie kan ook als doel hebben om een specifiek thema met het team te bespreken. Bijvoorbeeld kernwaarden. Kernwaarden zijn de koerscoördinaten waarmee je de bedrijfsmatige missie en visie bereikt en in de praktijk brengt. In woorden zijn kernwaarden vaak redelijk snel bepaald. Maar hoe creëer je nu draagvlak onder je medewerkers zodat kernwaarden ook in de praktijk worden gebracht? Dat ze gaan leven en geleefd worden in breder verband dan alleen het management? Een teamsessie van Rook Teamvuur is een ideaal middel om hierover in gesprek te gaan.

Vertrouwen ~ Verantwoordelijkheid ~ Verbinding ~ Elkaar inspireren ~ Durven ~ Respect ~ Jezelf kunnen zijn ~ Transparantie

Een teamsessie van Rook Teamvuur is de oplossing als je:

  • De neuzen binnen je team dezelfde kant op wilt hebben
  • De communicatie binnen je team effectief wilt verbeteren
  • Elkaar binnen het team beter wil leren kennen
  • Meer draagvlak wilt creëren binnen je team
  • De kernwaarden, missie en visie helder wilt krijgen

Altijd buiten

Rook Teamvuur doet dit op een manier waarin eenvoud en outdoor centraal staan. Waarom buiten? De natuur is authentiek en maakt ook het authentieke in mensen los. De natuur oordeelt niet, maar is gewoon zichzelf waardoor mensen ook gemakkelijk zichzelf zijn.

“Onder leiding van het team van Rook Teamvuur hebben wij een grote stap vooruit gezet in de samenwerking. Inspirerend!”

Ik wil de samenwerking laten ontvlammen!

Ik ben opgeleid door ICM Opleidingen & Trainingen. De ICM Coachingsopleiding is een NOBCO erkende opleiding. De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches is de organisatie van beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is.

Waar rook is, is vuur

Adres

Clarenberglaan 7
8325 CE Vollenhove

Contact

06-11 081 520
roald@bureaurook.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 63929430
 BTW NL002165264B94