over Roald Rook

Drijfveren

Persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en creativiteit zijn mijn oneindige inspiratiebronnen. Om mensen persoonlijk te laten groeien zijn mijn drijfveren.

Ervaring

Uit ervaring weet ik dat het leven uit grote hoogtes en diepe dalen kan bestaan. Het geluk van een mooie en fijne relatie en 3 prachtige dochters tegenover het verliezen van mijn beide ouders toen ik 26 en 28 jaar was. Ook op werkgebied heb ik diverse fases doorlopen. In de 15 jaar als werknemer in de creatieve communicatiesector in de functie van art director en hoofd studio tot zelfstandig ondernemerschap heb ik van alles meegemaakt en ervaren.

Eenvoud

Ik hou van eenvoud. Eenvoud staat namelijk voor terug naar de kern. Zoals het in de basis moet zijn. Zonder overbodige franje, belemmerende ballast of ingewikkelde identiteit. Als je vanuit dit principe leeft, werkt of communiceert ben je met de juiste dingen bezig, stroomt de authentieke energie en heb je aantrekkingskracht.

Opleiding in coaching

Ik ben opgeleid door ICM Opleidingen & Trainingen. De ICM coachingsopleiding is een NOBCO erkende opleiding. De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches, is de organisatie van beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is.

Wil je meer weten over mij en hoe ik jou verder kan helpen? Neem dan contact met mij op.

Er is altijd perspectief.

Roald Rook

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief