Referenties

Ik heb Roald ingehuurd om een coachingstraject te realiseren. Zijn werkwijze is vernieuwend en inspirerend. Dit doet hij door bewezen coachingsmethodieken toe te passen in zijn eigen stijl, welke erg goed past bij zijn eigen echtheid en creativiteit. Roald weet gemakkelijk de juiste sfeer en omstandigheden te creëren en de trainee zo tot de kern te laten komen, waardoor coaching effectief, zinvol en leerzaam is. Aanrader!

Recruiter

Ik ben zeer tevreden over het traject, het heeft mij weer op het goede spoor gezet. 

Teamleider

Ondanks dat ik vaker met deze belemmering aan de slag ben geweest, is het weer een frisse nieuwe invalshoek, waardoor je er toch weer anders over gaat denken. Maar vooral je gevoel erbij verandert. Ik heb toch iets los kunnen laten.

Zelfstandig ondernemer

Roald geeft je het gevoel jou oprecht te willen helpen. Niet alleen beroepsmatig, maar vooral als mens. Hij houdt je in “zijn kantoor” (een prachtige mooie bosrijke omgeving) een spiegel voor, je leert je eigenschappen, normen en waarden kennen. Waarom loopt het niet zoals je graag wilt? Door gerichte vragen, beeldspraak en praktisch voorbeelden laat hij jezelf het antwoord geven.

Engineer

Roald geeft je een helder inzicht in jezelf, kijkt samen met jou en voor jou naar je kwaliteiten. Heeft een duidelijke aanpak en helpt je verder waar jij stil blijft staan. Op een prettige manier leert hij je hoe je het evenwicht tussen gevoel en verstand bewaart.

Grafisch vormgever

Roald is een persoon die zowel als art director en als coach je duidelijk inzicht geeft in zaken. Structuur en overzicht is zijn basic, een man die jou je eigen ambities laat ontdekken en ze goed naar voren brengt. Oftewel als je inzicht wilt krijgen in jezelf en je eigen kunnen, krijg je bij Roald de juiste brandstof!

Grafisch ontwerper

Wil jij ook stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling ? Stuur dan een rooksignaal.

Ik ben opgeleid door ICM Opleidingen & Trainingen. De ICM Coachingsopleiding is een NOBCO erkende opleiding. De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches is de organisatie van beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is.

Bureau Rook is geopend van maandag t/m vrijdag en bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Adres

Clarenberglaan 7
8325 CE Vollenhove

Contact

06-11 081 520
[email protected]

Bedrijfsgegevens

KvK 63929430
 BTW NL002165264B94