Weg met dat rookgordijn!

Je hebt een stip op de horizon maar bepaalde obstakels belemmeren je pad en perspectief. Er lopen van allerlei issues en die kosten je net iets teveel energie. Je hebt behoefte aan opheldering van zaken, een herijking en concrete brandstof om bij te kunnen sturen.

Ondernemers die hier tegenaan lopen, ik loop er warm voor. Ik doe niets liever dan te helpen daar een punt achter te zetten. Het liefst vandaag nog. En geloof me: I’ve been there. Twintig jaar werken in de hectische reclamewereld, een stapel ervaringen waar je u tegen zegt (ook hele pittige) en inmiddels vijftien jaar coachervaring maken mij precies de juiste persoon om jou stappen te laten zetten. Ik coach met vuur (ook letterlijk) om jouw innerlijke vuur weer te laten ontvlammen. Om de leider in jou wakker te roepen, de man of vrouw die met beide benen op de grond staat.

Helder, geïnspireerd en geactiveerd.

"Werken met Roald geeft altijd een boost energie en inspiratie! Hij is erg betrokken".

Hoe werkt het?

Vooraf ontvang je van mij een triggerende vragenlijst per mail. Deze vragen spiegelen en brengen interne processen in beweging. Vervolgens prikken we een datum voor de kampvuur sessie. Deze vindt plaats op Landgoed Oldenhof. Een inspirerend oerbos vlakbij Vollenhove in NW Overijssel. Daar nemen we 1,5 uur de tijd om een vuurtje te stoken en de vragenlijst te bespreken en te spiegelen. We gaan jouw thema(s) verhelderen en vertalen naar inspireerde en activerende concrete brandstof. Waar je als ondernemer mee verder kunt. Gegarandeerd. Let op: deze sessie heeft één nadeel. Je stinkt als een malle als jij weer naar huis gaat. 

Na deze sessie: 

  • Heb jij de zaken weer scherp
  • Is er een helder perspectief ontstaan
  • Heb je meer energie en focus
  • Kun je gefundeerde keuzes maken
  • Geef je effectiever leiding aan jezelf én anderen

Welkom in mijn kantoor

De natuur is authentiek en maakt ook het authentieke in mensen los. De natuur oordeelt niet, maar is gewoon zichzelf waardoor mensen ook makkelijker zichzelf zijn. Daarom vinden de gesprekken bij het kampvuur plaats. Of wandelend en zelfs in de kano.

Wat als je rond blijft dwalen in het rookgordijn?

Dan is een burnout of bore-out weer een stapje dichterbij 

Je gaat steeds minder functioneren op je werk of thuis 

Op den duur kom je thuis te zitten met ontslag of geen omzet tot gevolg 

Je relaties komen onder druk te staan 

Je maakt de verkeerde of helemaal geen keuzes

"Ik ben zeer tevreden over de sessie, het heeft me weer op het goede spoor gezet!"

De feitelijke brandstof voor de kampvuursessie samengevat >

Inhoudelijk

Created with Sketch.

Vooraf ontvang je een vragenlijst. De antwoorden bespreken we tijdens de sessie. Daarnaast zal datgene wat nog meer gloeit vast ter sprake komen.

Waar

Created with Sketch.

De kampvuursessie vindt plaats op Landgoed Oldenhof bij vlakbij Vollenhove. Voor aanvang van de sessie ontvang je een routebeschrijving naar de vuurplaats.

Wanneer

Created with Sketch.

Stuur een mail en ik neem contact met je op voor het prikken van een datum. Dit doe ik telefonisch zodat we meteen even live kunnen kennismaken.

Investering

Created with Sketch.

De sessie duurt ± 1,5 uur en vraagt om vertrouwen in het proces en in mij. Daarnaast om een investering van 297,- exclusief 21% btw. Na de sessie ontvang je een factuur per mail.

Ik wil opheldering, geïnspireerd en geactiveerd worden!

Ik ben opgeleid door ICM Opleidingen & Trainingen. De ICM Coachingsopleiding is een NOBCO erkende opleiding. De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches is de organisatie van beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is.

Bureau Rook is geopend van maandag t/m vrijdag en bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Adres

Clarenberglaan 7
8325 CE Vollenhove

Contact

06-11 081 520
[email protected]

Bedrijfsgegevens

KvK 63929430
 BTW NL002165264B94