Je wilt thuis en in je functie lekker in je vel zitten en die dingen doen waar je voldoening uit haalt. Maar er zijn soms obstakels die de gewenste stip op de horizon in de weg zitten.


Je bent een denker en je zit vaak vast in je hoofd
Rust, overzicht en meer structuur is waar jij naar verlangt

Voor je gevoel sta je stil, je bent het overzicht kwijt en je voelt je stuurloos
Jij hebt behoefte aan duidelijkheid en een helder doel

Je bent prikkelbaar, lusteloos en moe
Meer energie en vitaliteit klinken dan ook als muziek in de oren

Keer op keer trap je in dezelfde persoonlijke valkuilen
Je wilt graag concrete input om hier een punt achter te zetten

Waar rook is, is vuur

Ondernemers en professionals die hier tegenaan lopen, ik loop er warm voor. Ik doe niets liever dan te helpen daar een punt achter te zetten. Het liefst vandaag nog. En geloof me: I’ve been there. Twintig jaar werken in de hectische reclamewereld, een stapel ervaringen waar je u tegen zegt (ook hele pittige) en inmiddels tien jaar coachervaring maken mij precies de juiste persoon om jou stappen te laten zetten. Ik coach met vuur (ook letterlijk) om jouw innerlijke vuur weer te laten ontvlammen. Om de leider in jou wakker te roepen, de man of vrouw die met beide benen op de grond staat.

"Werken met Roald geeft altijd een boost energie en inspiratie! Hij is erg betrokken".

Ga mee op pad

Lekker met de kop in de wind. Even stilstaan om te genieten van een prachtige zonsopgang. Een hert zien lopen of zwanen zien landen. Ongedwongen en in alle rust wandelend van je afpraten. Of even helemaal niets en gewoon van je afkijken. Dé ideale omstandigheden om een onderwerp te bespreken of te spiegelen waar je als professional of ondernemer al te lang mee rondloopt. Waar je zelf niet uitkomt, wat je erg lastig vindt of waar je last van hebt. Wandelen heeft trouwens ook andere voordelen. Het verlaagt je bloeddruk, het verhoogt je hersenactiviteit en je gaat je er gelukkiger door voelen.

 Maar even to the point.

In rondjes lopen stopt hier

Op je werk kom je bijvoorbeeld op de een of andere manier steeds weer in dezelfde vervelende situatie terecht. Of je bent compleet de balans kwijt tussen werk en privé met een dalend humeur en energielevel als gevolg. Misschien wil je gewoon eens een verfrissend perspectief op een thema en hier eens over sparren met een onafhankelijke professional. Zomaar een aantal voorbeelden waarin het coachprogramma 'op pad om stil te staan' jou gegarandeerd verder gaat helpen en stappen laat maken.

Op een luchtige, no nonsense en respectvolle manier.

Programma 'op pad om stil te staan'

'Op pad om stil te staan' is een kort en krachtig coachprogramma dat bestaat uit 5 wandel coachsessies. Elke sessie heeft een eigen route door de bossen en landerijen vlakbij Vollenhove in Noordwest Overijssel. Voorafgaand aan het programma vindt er een intakegesprek plaats. Voor wie is dit programma bedoeld? Als coach heb ik ruim 10 jaar ervaring in het succesvol coachen van professionals en zelfstandig ondernemers. Behoor je tot één van deze twee?

Dan gaat dit programma jou gegarandeerd verder helpen.

Met wie ga je op pad?

Mijn naam is Roald Rook en ik ben eigenaar van Bureau Rook. Ik ben 49 jaar en zelfstandig ondernemer. Uit ervaring weet ik dat het leven uit grote hoogtes en diepe dalen kan bestaan. Het geluk van een mooie en fijne relatie en 3 prachtige dochters tegenover het verliezen van mijn beide ouders toen ik 26 en 28 jaar was.

Ook op werkgebied heb ik diverse fases doorlopen. In de 15 jaar als werknemer in de creatieve communicatiesector, in de functies van art director en hoofd studio tot zelfstandig ondernemer, heb ik van alles meegemaakt en ervaren.

Ik inspireer en activeer. Ik laat de energie weer stromen op die punten waar het nodig is. Zo komen er weer beweging en positieve dynamiek in persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waar rook is, is vuur.

Welkom in mijn kantoor

De natuur is authentiek en maakt ook het authentieke in mensen los. De natuur oordeelt niet, maar is gewoon zichzelf waardoor mensen ook makkelijker zichzelf zijn. Daarom vinden de gesprekken wandelend, in een kano of bij het kampvuur plaats.

Na mijn coaching: 

  • Heb je meer energie en focus
  • Sta je steviger in je schoenen
  • Geef je effectiever leiding aan jezelf én anderen
  • Maak je duidelijke keuzes
  • Ervaar je meer bezieling en geluk in je werk en relatie 
  • Kun je beter balanceren tussen werk en privé

Wat als je in rondjes blijft lopen?

Dan is een burnout of bore-out weer een stapje dichterbij 

Je gaat steeds minder functioneren op je werk of thuis 

Op den duur kom je thuis te zitten met ontslag of geen omzet tot gevolg 

Je relaties komen onder druk te staan 

Je maakt de verkeerde of helemaal geen keuzes

"Ik ben zeer tevreden over het programma, het heeft me weer op het goede spoor gezet!"

Ik wil stappen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling!

Ik ben opgeleid door ICM Opleidingen & Trainingen. De ICM Coachingsopleiding is een NOBCO erkende opleiding. De stichting Nederlandse Orde van Beroepscoaches is de organisatie van beroepscoaches en anderen bij wie coaching een belangrijk onderdeel van hun werk is.

Bureau Rook is geopend van maandag t/m vrijdag en bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Adres

Clarenberglaan 7
8325 CE Vollenhove

Contact

06-11 081 520
roald@bureaurook.nl

Bedrijfsgegevens

KvK 63929430
 BTW NL002165264B94