Kies voor een merk met impact

Bureau Rook ontvlamt de meerwaarde van jouw bedrijf of dienst naar een duidelijke, stevige positionering en krachtige visuele merkidentiteit.

Waarom ontvlamt Bureau Rook jouw merk? 

Als ondernemer wil jij je bedrijf en je diensten een duidelijke herkenbare positie geven in de markt. Je wilt opvallen en als een magneet de juiste doelgroep aantrekken zodat jij je doelstellingen gaat halen. Dit gaat niet gebeuren zonder een merk met een duidelijk onderscheidend verhaal en een aantrekkelijke visuele identiteit. Het ontwikkelen van een merk met impact is de specialiteit van Bureau Rook. Daarom bemoeien we ons ook graag met jouw vraagstuk. Om zo samen te werken en jouw merk te versterken.

Voor wie?

Bureau Rook ontwerpt en bedenkt  logo's, huisstijlen en andere out of the box idee├źn voor startende en doorgroeiende merken. Dit doen we onder de volgende voorwaarden: 

 • Geen consessies
 • 150% commitment 
 • Volle bak toewijding 

 
Springt er een vonkje over? Scroll dan verder.

Hoe doen we dat?

Je wilt als ondernemer je nieuwe merk laten ontvlammen of een gloeiend merk oppoken tot een serieus vuur. Een mooie stap! Nu is de vraag hoe je dat gaat doen. En dan ook goed, want het is niet zomaar wat. Bureau Rook wil je graag helpen om ervoor te zorgen dat jij stappen gaat maken zodat jij je doelen bereikt. Om dit te realiseren heeft Bureau Rook een brandingsessie ontwikkeld die bestaat uit 4 stappen.

Stap 1: Uitspreken

Laten we eerst eens een kop koffie doen om kennis te maken en door te praten over wie je bent, wat je aanbiedt en welke wensen je hebt. Zo sprokkelen we alvast de juiste brandstof bij elkaar die we kunnen gebruiken in het stappenplan van het sterk merk traject.

Stap 2: Merkvuur

In deze sessie gaan we op zoek naar het vuur van je merk. Wat is je verhaal en wat zijn je kernwaarden? Wie is jouw doelgroep en wat maakt jouw merk, bedrijf, dienst of product nou echt onderscheidend en aantrekkelijk? Na deze inspirerende sessie is de why, how en what van je merkverhaal glashelder.

Stap 3: Ontvlammen

In deze fase gooien we onze passie in de strijd en gaan we met de besproken merkinput aan de slag om jouw merk of boodschap concreet te ontvlammen. Dit is de design- en conceptfase van je logo en huisstijl.

Stap 4: Branding

Nu gaan we de ontworpen visuele identiteit doorvertalen naar een brandboard waarin de complete visuele stijl van je merk wordt vastgelegd. De complete branding van je merk wordt klaargemaakt om te kunnen lanceren.

Voorbeelden van brandboards

Nu je dit traject hebt doorlopen ben je de trotse eigenaar van een sterk merk. Je kunt los en door met je persoonlijke missie en vastgestelde koers van je bedrijf. Ook vanaf hier kan Bureau Rook je adviseren en helpen om verdere stappen te nemen richting jouw stip op de horizon. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan versterkende middelen als:

 • Social media content
 • Signing
 • Brochures
 • Rollup banners
 • Flyers
 • Advertenties
 • On- en offline reclamecampagnes
 • Infographics
 • Animaties
 • ...

Sterk merk

Een brandingsessie van Bureau Rook zorgt voor een ijzersterke positionering, een aantrekkelijke en authentieke visuele identiteit en de kennis hoe jij jouw doelgroep aantrekt en zo met de juiste klanten in contact komt.

Merken van waarde hebben een eigen persoonlijkheid waarmee ze zich onderscheiden van de ander.

"Werken met Roald geeft altijd een boost energie en inspiratie! Hij is erg betrokken, pro-actief en weet de vraag van mij perfect om te zetten in beelden en vormgeving. Hij kijkt 'onder water' en snapt de diepere laag achter de vraag, zodat ik als opdrachtgever een Aha-Erlebnis krijg: Dat is wat ik bedoel!"

Organisatiecoach en trainer bij Windesheim Leven Lang Ontwikkelen

Ik wil mijn merk laten ontvlammen!

Bureau Rook is geopend van maandag t/m vrijdag en bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Adres

Clarenberglaan 7
8325 CE Vollenhove

Contact

06-11 081 520
[email protected]

Bedrijfsgegevens

KvK 63929430
 BTW NL002165264B94